Over Org-Support & Monique van der Meer

Org-Support is het bedrijf van

monique van der meer (1977)

 

Met een achtergrond in de zorg en jarenlange ervaring als bestuurssecretaris in de gezondheidszorg, welzijn, onderwijs en overheid heb ik snel overzicht en inzicht in uw organisatie.

 

Zowel strategisch als inhoudelijk ben ik een gewichtige gespreks- en sparringpartner voor u als bestuurder, uw klanten, toezichthouders en stakeholders.

 

ik adviseer en ondersteun u op inventieve wijze, coach op pro-actieve en  confronterende wijze.

 

Mijn aanpak is multidisciplinair en voorzien van een brede betrokkenheid van direct belanghebbenden om het optimale resultaat te bereiken.

 

Mijn expertise ligt voornamelijk op het vlak van het begeleiden van bestuurders en toezichthouders bij complexe en strategische vraagstukken als voorgenomen samenwerkingen, fusies, overnames, reorganisaties en heroriëntaties.

 

Daarnaast bezit ik over een brede maatschappelijke focus en ruime ervaring als toezichthouder en (dag)voorzitter.

Ervaring

Vanaf 2010 ondersteunt Monique organisaties vanuit Org-Support

 

Monique begeleidt bestuurders en toezichthouders in complexe situaties en bij rol- duiding. rol-invulling, (voorgenomen) samenwerkingen, fusieprocessen, overnames en reorganisaties

 

bestuurssecretarissen kunnen voor een coach- en ontwikkeltraject bij Org-Support terecht 

 

Opdrachtgevers typeren Monique als strategisch zeer vaardig, verbindend, open, betrokken, gedreven, flexibel en betrouwbaar

 

Wilt u meer lezen over de advies- en managementervaring van Monique, bekijk dan haar profiel op