Over Org-Support & Monique van der Meer

Org-Support is het bedrijf van

monique van der meer (1977)

 

Met een achtergrond in de zorg en jarenlange ervaring als bestuurssecretaris in de gezondheidszorg, welzijn, onderwijs en bij de overheid heeft monique snel overzicht en inzicht in uw organisatie.

 

Zowel strategisch als inhoudelijk is Monique een prettige gespreks- en sparringspartner voor u als bestuurder, uw klanten, toezichthouders en stakeholders.

 

Monique adviseert en ondersteunt op inventieve wijze, coacht op pro-actieve en  confronterende wijze. De aanpak van Monique is multidisciplinair en voorzien van een brede betrokkenheid van direct belanghebbenden om het optimale resultaat te bereiken.

 

De expertise van Monique is het begeleiden van bestuurders en toezichthouders in complexe situaties.

 

Daarnaast bezit Monique over een brede maatschappelijke focus en uitgebreide ervaring als toezichthouder en (dag)voorzitterschap.

Ervaring

 

Vanaf 2010 ondersteunt Monique organisaties vanuit Org-Support

 

Monique begeleidt bestuurders en toezichthouders in complexe situaties en bij rol- duiding. rol-invulling, (voorgenomen) samenwerkingen, fusieprocessen, overnames en reorganisaties

 

bestuurssecretarissen kunnen voor een coach- en ontwikkeltraject bij Org-Support terecht 

 

Opdrachtgevers typeren Monique als strategisch zeer vaardig, verbindend, open, betrokken, gedreven, flexibel en betrouwbaar

 

Wilt u meer lezen over de advies- en managementervaring van Monique, bekijk dan haar profiel op